Повернутися до всіх новин

2024-06-19

Підсумки діяльності БК “Спілка забудівників” за останній місяць

Підсумки діяльності БК “Спілка забудівників” за останній місяць. Літо в самому розпалі, і наші будівельники не зупиняються ні на мить!

Літо в самому розпалі, і наші будівельники не зупиняються ні на мить! 

Раді поділитися з вами основними досягненнями та новинами за останній місяць.

Спекотні літні знижки
Ми оголосили про запуск літніх знижок – 5%, 7%, 10% на наші квартири та комерційні приміщення. Це ідеальний час для вигідних інвестицій у нерухомість. Не втрачайте свій шанс стати власником житла або бізнес-простору за найкращими цінами у наших житлових об’єктах – самодостатніх містечках з власною розвиненою інфраструктурою.

Виїзна нарада 
Ми провели виїзну нараду у житловому районі “Княгинин”, щоб оцінити прогрес нашого будівництва. Зокрема, перевірили хід будівництва 19 корпусу, будівництво якого уже на завершальній стадії. А також інфраструктурних елементів та благоустрою внутрішнього двору №2. Відзначено, що будівництво ведеться належним чином із дотриманням усіх будівельних норм та стандартів. За результатами наради – узгодили стратегію подальших дій з розбудови району.

Перше свято у ТРЦ “Княгинин”
У нашому торгово-розважальному центрі “Княгинин” відбулося перше дитяче свято. Центр перетворився на пригодницьку арену для всіх відвідувачів, адже тут відбулося справжнє Піратське шоу! Наші аніматори розважали діток, а тематичний аквагрим та безкоштовні коктейлі чудово доповнили святкову атмосферу. І це лише початок! Ми плануємо організовувати ще більше подій, щоб привертати увагу потенційних відвідувачів до нашого центру. У продажі доступні ще декілька приміщень для будь-якого виду бізнесу. Вони вже облаштовані “під ключ”, що дозволяє вам розпочати свою діяльність без зайвих зусиль.

Продаж у ТЦ “Київський”
Ми успішно продали одне з останніх вільних комерційних приміщень у торговому центрі “Київський”. Цей центр уже успішно функціонує, а у вас ще є можливість придбати приміщення для вашого бізнесу! Не пропустіть свій шанс, адже залишилось всього декілька комерцій.

Ярмарок професій у гімназії
Ми взяли участь у Ярмарку професій у приватній гімназії “Крила”. Наші фахівці – муляр, зварювальник, електрик, сантехнік та маляр розповіли дітям про важливість своїх професій. Вони поділилися знаннями та досвідом, показавши, що будівництво та обслуговування сучасних будівель вимагає різноманітних навичок. Також розповіли діткам, як будувалась їхня гімназія, адже її реалізацію втілила наша будівельна компанія на території нашого житлового району “Княгинин”. Ми пишаємося тим, що створюємо інноваційні навчальні простори для майбутніх поколінь і робимо значний внесок у розвиток освітньої сфери України.

БК “Спілка забудівників” – створюємо комфортний простір у найменших деталях!

Читайте також: Чемпіонат України з вільної боротьби: наша компанія – серед спонсорів