Повернутися до всіх новин

2024-06-21

Незабутні враження та подарунки: у ТРЦ “Княгинин” відбувся літній ярмарок

Незабутні враження та подарунки: у ТРЦ “Княгинин” відбувся літній ярмарок.

Незабутні враження та море подарунків залишив по собі літній ярмарок, який відбувся сьогодні у ТРЦ “Княгинин”!

21 червня на другому поверсі ТРЦ “Княгинин” будівельна компанія “Спілка забудівників” провела ярмарок з літнім настроєм та розвагами для всіх відвідувачів центру.

Для маленьких гостей тут відбулося захоплююче Шоу Мікі Маусів від наших аніматорів. Малеча радо спілкувалася з улюбленими героями, брала участь у веселих іграх та конкурсах.

Головною частиною дійства стало визначення переможців та вручення подарунків учасникам розіграшу “Тиждень подарунків”, який тривав напередодні.

А смачним дозвілля наших відвідувачів зробив кафе-ресторан “На терасі”, що розташований на четвертому поверсі центру. Смачна кава, випічка та українська кухня – і це все на затишній терасі, звідки відкривається неймовірний краєвид на наше місто. Саме те, що потрібно в літній день!

На вулиці проходив сезонний ярмарок від супермаркету “Таврія В”, де відвідувачі могли придбати свіжі продукти, м’ясо та морозиво.

Ми щиро дякуємо всім, хто завітав на наш літній ярмарок, і сподіваємося, що ці незабутні моменти залишаться у вашій пам’яті надовго! До нових зустрічей у ТРЦ “Княгинин”!