Повернутися до всіх новин

2024-10-11

Підготовка до осінньо-зимового періоду у ЖР “Княгинин”

Підготовка до осінньо-зимового періоду у ЖР “Княгинин”. На території житлового району “Княгинин” спеціалісти ЖЕО “Спілка Комфорт” активно працюють над підготовкою району до настання холодів.

Оскільки зараз активно опадає листя, роботи розпочали з очищення зливових каналізацій, щоб під час дощів та снігопадів уникнути підтоплень і накопичень води в підземних паркінгах чи на території. Особлива увага приділяється і дворівневим квартирам, де працівники здійснюють очистку зливової системи водовідведення.

Одночасно відбувається технічний огляд всіх внутрішньобудинкових водомірних вузлів – їх перевіряють на можливі підтікання, щоб уникнути аварійних ситуацій у найхолодніші дні.

Не менш важливою частиною підготовки є освітлення. Дні стають коротшими, а це означає, що наші фахівці вже активно перевіряють лампи у дворах, під’їздах, підземних паркінгах і при необхідності – одразу замінюють їх.

Також на території району проводиться обрізка рослин, щоб підготувати зелені насадження до зимового сезону. 

У ТРЦ “Княгинин” у тестовому режимі запускають систему опалення.

ЖЕО також подбало про наявність необхідних засобів для боротьби з ожеледицею: закуплено сіль та пісок. Проводиться огляд снігоприбиральної техніки, щоб бути готовими до перших зимових викликів.

Усі квартири, де ще не оселилися мешканці, також під пильним наглядом: ми закриваємо вікна, щоб уникнути замерзань, перевіряємо лічильники, а також –  комунікуємо з мешканцями. Якщо ви не плануєте проживати у квартирі взимку, обов’язково перекрийте воду та повідомте ЖЕО, залишивши свої контакти на випадок надзвичайних ситуацій. 

Наостанок нагадуємо, що своєчасне обслуговування котлів перед початком опалювального сезону допоможе уникнути проблем із їхньою роботою взимку. А також не забувайте перевести вікна з режиму провітрювання у зимовий, щоб зменшити тепловтрати.

Готуємось до зими разом!